Fête de la Musique

21 juni is het weer Fête de la Musique, het internationale muziekfeest dat traditioneel rond de zonnewende plaatsvindt. Tijdens dit muziekfeest treden artiesten gratis op door heel Europa. Ook in de Klanksteen!

Programma

Koor Kwaya13.30 Koor Kwaya, een gezellig jong koor dat zich in verschillende genres laat horen

14.00 Voor Wendy is muziek emotie, plezier, ontmoeting, raken en samenbinden. Wendy zingt soul, pop, R&B en (black) gospel. Zowel ballads, up-tempo als a capella. En dat klinkt fantastisch!

Paul Heetebrij15.00 Paul Heetebrij is niet je doorsnee popartiest. Hij maakt scherpzinnige liedjes in zijn moerstaal. Muzikaal is zijn muziek geworteld in de blues, country en folk. De rechttoe, rechtaan teksten zijn voorzien van een gezonde dosis zelfspot en relativering.

 

 

16.15 Roland Verstappen is zanger, liedjesschrijver, maar ook een begenadigd gitarist. Zijn liedjes zijn een mengeling van vakkundig gitaarspel, een warme, ietwat rauwe stem, vol emotie en afwisselende muzikale stemmingen.

Roland Verstappen

We eindigen rond 17.30 uur.

Written by

Comments are closed.