Zondag 24 september – A Lazy Sunday Afternoon – 13.00-17.00 uur

Zondag 24 september viert muziektent De Klanksteen in samenwerking met ZIMIHC de seizoensluiting A Lazy Sunday Afternoon in het park op Tolsteegplantsoen met een culturele middag vol muziek, poëzie, theater en entertainment. Het programma is als volgt:

13:00 uur – Van Piekeren
Deze Nederlandstalige (theater)band uit Utrecht met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting. Zanger Jan van Piekeren is eindelijk de schaamte voorbij. Nu mag iedereen echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, al meer dan 15 jaar zijn muzikale wederhelft.

14.00 uur – Lisa Bleijenberg
Singer-songwriter Lisa verbindt in haar muziek haar passie voor taal en haar achtergrond in klassiek gitaar. Hieruit ontstaan kwetsbare Nederlandstalige nummers waarmee zij een gevoelige snaar raakt bij de luisteraar.

15:00 uur – ZIHMIC band
Deze band maakt van muziek poëzie en van poëzie muziek! Met zang, gitaren, bas, veel percussie en kinderspeelgoed maakt Zimihc popmuziek die toegankelijk is voor iedereen die er oren voor heeft.

16:00 uur – JAFT  Muzikale Theatrale Poëzie
Daar, waar muziek, woorden en theater elkaar ontmoeten; daar is JAFT ontstaan. Een harmonie van poëzie en muzikale creativiteit.

De vrijwilligers van muziektent De Klanksteen zorgen weer voor een hapje en een drankje en voor de kids is er een springkussen. De toegang is gratis!

Written by

Comments are closed.