Over de Klanksteen

klanksteen_openingDe muziektent De Klanksteen is eigendom van de Gemeente Utrecht en is onder beheer van Stichting De Klanksteen. Het intellectuele eigendom van De Klanksteen blijft eigendom van de ontwerper.

De muziektent is er om cultuur en samenhorigheid onder jong en oud in onze wijk te bevorderen. De opzet van muziektent De Klanksteen is dat er ieder jaar vanaf mei t/m september op de laatste zondag van de maand een licht cultureel programma aan de wijkbewoners wordt aangeboden. Waaraan denken we dan? Muziek, zang en dans, po√ęzie en verhalenvertellers, toneel door amateurs en wijkbewoners. Buiten het vaste programma om is er de mogelijkheid voor anderen om de muziektent als open podium te gebruiken in overleg met de beheergroep.

De Klanksteen heeft een actieve beheergroep die ondersteuning zeker kan gebruiken. Voelt u zich ook betrokken bij de wijk en wilt u de cultuur en samenhorigheid in de wijk bevorderen? Geef u dan op als vrijwilliger bij de beheergroep De Klanksteen. Wij zijn al blij als u ons kunt ondersteunen met wat hand-en-spandiensten zoals het verzorgen van koffie/thee tijdens optredens.

Stichting De Klanksteen:
– Coby van Ouwerkerk, voorzitter
– Karlijn Kroon, secretaris
– Hans van Ouwerkerk
– Michel Hoogsteder