A Lazy Sunday Afternoon & Seizoensafsluiting

Kom genieten van al weer de laatste A Lazy Sunday Afternoon, tevens de seizoensafsluiting van De Klanksteen, mat verrassende artiestenoptredens! De vrijwilligers van Muziektent De Klanksteen zorgen voor lekkers om deze zondag compleet lazy te maken.

Programma vanaf 13.00 uur:

LA FOCARACCIA
Dit Utrechts saxofoonkwartet speelt een divers repertoire van Italiaanse filmmuziek en Amerikaanse ragtime tot en met smartlappen.

LUCIE DE DROOM – Nederlandstalige nummers onder begeleiding van gitaar en voorzien van een eigenzinnige Schwung, die je meenemen op een muzikale speurtocht over Robotica, natuur en introspectie.

STARLIT SEA – Akoestische gitaren, zang, een occasionele cello en zelfs een strijkkwartet brengt muziek be├»nvloed door bands als R.E.M.

MICHAEL KRUMINS – Ga op wereldreis samen met deze Noorse gitaarvirtuoos en multi-instrumentalist langs verschillende muziekgenres, zoals world music, metal, folk, (gipsy)jazz en folkrock.

DE GASTEN – Deze Utrechtse formatie bestaande uit 7 ervaren muzikanten weten er een feestje van te maken met pophistorie uit de zestiger jaren tot en met dansbare en rockende nummers van nu.