AANVANG: 12.30u

DATUM: Donderdag 27 april

LOCATIE: Tolsteegplantsoen 

EINDE: 17:15u

Seizoensopening 2023

Het is zover! De Klanksteen bestaat maar liefst tien jaar en dat vieren we op Koningsdag! We vieren dit met een combinatie van muziek en een poppenkastvoorstelling van de populaire Frits Duikelaar. Er zal een springkussen aanwezig zijn om ook de kinderen veel plezier te laten beleven. Na het succes van afgelopen jaar is er wederom de Vrijmarkt! 

12:30 uur – 12:45 uur

Opening Frits Velthuijs

Wijkmanager Zuid en West Frits Velthuijs zal het tien jarig seizoen van de Klanksteen openen. Frits zet zich in om de wijk te laten floreren met diverse intitiatieven. Geweldig dat hij de tijd neemt om ook aanwezig te zijn bij de Klanksteen.

12:45 uur – 13:45 uur

Brand Ares

Brand Ares maakt catchy klassieke rocknummers met her en der een melancholisch tintje. De eigen set werkt keer op keer aanstekelijk. Het zijn nummers om op te dansen, nummers om mee te brullen en nummers om aandachtig naar te luisteren en publieksinteractie is er altijd.

14.00 uur – 15.00 uur

By Coincidence

Boudewijn, Herman, Emmanuel, Wim, Paul en Hedy van By Coincidence spelen stevige rockcovers, maar ook intieme popnummers. Of je nu wilt luisteren of dansen, By Coincidence zorgt voor een sessie waarbij jij het middelpunt bent.

15.15 uur – 16.00 uur

Fritsie Duikelaar

Alweer 10 jaar De Klanksteen met wederom een geweldige, interactieve poppenkast voorstelling voor de jongsten. Verzorgt door Fritsie Duikelaar. Zo gaan we op naar ons 11e seizoen! U komt toch ook weer?

16.15 uur – 17.15 uur

Billbunker

Billbunker is een vierkoppige rockband uit Utrecht met een veelzijdig geluid. Het kan slepen en kruipen, maar ook ontploffen bij Billbunker. En soms gebeurt het allemaal in één song. 

12.30 uur tot 17.00 uur

Springkussen voor de kinderen

Voor de kinderen is er een geweldig springkussen aanwezig! Er zijn begeleiders aanwezig zodat u kunt genieten van de optredens. Het is natuurlijk van belang om uw kinderen wel in de gaten te houden.

12.30 uur – 17.00 uur

Vrijmarkt

Na een daverend succes van afgelopen jaar is het weer mogelijk om rond te neuzen tijdens de Vrijmarkt! 

De Klanksteen