Zaterdag 27 april – Koningsdag & Seizoensopening 2019

Op Koningsdag zaterdag 27 april opent De Klanksteen het nieuwe seizoen 2019 met een spetterend muzikaal programma!

13.00 – 14.00 – Inkhorn Controversy – Deze eigentijdse en Utrechtse band met zowel Nederlands- als Engelstalige alternatieve pop-rock trad reeds in 2015 op in De Klanksteen. And they’re back! De sound is Britpop/Postrock-achtig met hier en daar Progrock invloeden. Met hun eigenzinnige teksten schuwen ze ook uitstapjes naar kleinkunst niet. De band is in 2010 opgericht en speelt al ruim vier jaar in de huidige bezetting.

14.15 – 15.15Band Pecheresse Een frisse en karaktervolle Utrechtse coverband bestaande uit vier zeer verschillende types, die allemaal hun eigen enthousiaste inbreng hebben waaruit een divers en eigenzinnig repertoire is ontstaan. Met onder andere funk, disco, rock, r&b, nederpop en zelfs een vleugje country. Liedjes die een periode bestrijken van 1969 tot 2014. Niet de liedjes die op elke coverbandsetlist staan, maar net buiten de gebaande paden. Herkenbaar én verrassend.

15.15 – 16.15 – Poppenkast – De kinderen vinden het prachtig en genieten volop van dit poppentheater op locatie. Fritsie speelt poppenkast voor kinderen in de leeftijd van ± 2½ t/m 8 jaar en uiteraard mogen zij reageren op hetgeen er gebeurt in de poppenkast. Kinderen staan volop in de belangstelling en krijgen alle aandacht. Alles wat Fritsie speelt is ‘live’, dus elk thema is te spelen of aan te passen!

16.15 – 17.00 – Estebans Mango Dream – Estebans Mango Dream raakt bij iedereen wel een snaar. Zeven bandleden mengen poëtische teksten met positieve energie tot een sfeervol geheel. Muziek uit alle windstreken waait over je heen, maakt je blij én ontroert, zweept je op, inspireert en laat je dansen. Zo. Dat schept wel een band, toch?

13.00 – 17.00 – Spingkussen voor de kids en Vrijmarkt op kleedjes.

De toegang is geheel gratis. De vrijwilligers van De Klanksteen voorzien u graag van drankjes en andere heerlijke versnaperingen. Na afloop verzoeken wij u vriendelijk om niet-verkochte spullen van de Vrijmarkt weer mee terug te nemen.