AANVANG: 13.30u

DATUM: Zondag 28 mei

LOCATIE: Tolsteegplantsoen 

EINDE: 17:30u

Zondags

Het zal genieten worden tijdens de eerste editie van ‘Zondags’ met Blues, Americana, energieke Rock ’n Roll, Folksongs, Gitaarfunk en klassieke Rock! Ook zal er een attractie (onder begeleiding) aanwezig zijn voor jonge kinderen!

13.30 uur – 14.30 uur

The Vintage Brothers

Een uniek bluesduo, dat blues speelt met een scheutje rock en jazz. Het repertoire bestaat zowel uit eigen composities, als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues 
roots-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. Met Jan van Rijn (gitaar, zang, voettamboerijn) en Rien van Rijn (mondharmonica, zang, gitaar, voetstompkickdrum).

14.45 uur – 15.45 uur

Turmoil

Turmoil is een jonge band die de americana en roots uit de VS naar Nederland haalt. Met een set variërend tussen folksongs en energieke rock-’n-roll zijn ze klaar om het publiek een onvergetelijke middag te bezorgen!

16.00 uur – 17.00 uur

TIMBR

TIMBR heeft een eigen geluid – een eclectische mix van eighties pop, moderne gitaarfunk en klassieke rock. Gecombineerd met oprechte en eerlijke teksten maakt dit een geslaagde date tussen catchy melodieën en verrassend sounddesign.

13.30 uur tot 17.00 uur

Attractie voor de kinderen

Voor de kinderen is er een geweldig springkussen aanwezig! Er zijn begeleiders aanwezig zodat u kunt genieten van de optredens. Het is natuurlijk van belang om uw kinderen wel in de gaten te houden.

De Klanksteen